En son beş sapanca ısıtmalı havuzlu bungalov Kentsel haber

Wiki Article

* Rooms Left refers to the number of rooms left on Booking.com at the lowest rate provided. Other rooms may be available on other sites.

Türkiye'nin kış turizmi adına en önemli yerlerden biri olan Kartepe; özellikle kış mevsiminde durağan ve yabancı turistlerin atakına uğrar. Maşukiye

Kiralık villalarda konaklayarak, Sapanca'nın eşsiz güzelliklerini keşfedebilir ve unutulmaz bir tatil deneyimi evetşayabilirsiniz.

Bahçesinde mevcut ısıtmalı havuzu sebebiyle dört sezon havuz keyfi yapabilirsiniz. Geniş iç hacmiyle, aynı anda 4 kişiye kadar konaklama imkanı sunar. Hafta sonları konaklamak talip misafirlerin en az 2 gecelik ayırtma yaptırıldığı bilgisine mevla olması faydalı kabil.

Bu web sitesi, elektronik beyinınıza bili depolamak üzere tanılamamlama bilgilerini kullanır. Bu bilgilerin bir kısmı sitenin çdüzenışmasında başlıca rolü üstlenirken bir kısmı ise kullanıcı deneyimlerinin iyileştirilmesine yardımcı olabilir.

Çerez politikasını ve veri kullanımı için vukuf yürekin Aydınlatma Metni'mizi inceleyebilirsiniz.

Otelin müşterek alanlarında misafirler dilerlerse lokma saatlerinde bir araya gelebilir veya otelin tesisinde sabah kahvaltılarını yapabilirler. Hem içtimai hem bile izole bir konaklama midein bungalov oteller yeğleme edilebilirler. İşte size bungalov ailesine sahip olan bungalov evlerimizi listeledik;

Sapanca Bölgesinde pırtlak kadar çoğdüzlük bungalov evlerin arasında lezzetli bir seçenek olan Heinz Restaurant & Bungalov konaklamaya dahil olarak sunmuş olduğu enfes Çerkez kahvaltısı ile nazarıitibar çekiyor.

Jakuzili bungalovlarda konaklayarak, hem zaman boyunca Sapanca'nın saf güzelliklerini esrarkeşfedebilir hem bile konforlu bir şekilde dinlenme ve huzur ittihaz imkanı bulabilirsiniz.

Sapanca, doğkakımıyla dikkat çekmekte ve hafta sonu planlarının en çok tercih edilen noktalarından biri olmaktadır. Sevdiklerinizle şatır aralık geçirebileceğiniz Sapanca Otelleri yılın her devri görüşme edilmeye uygundur. 

İnsanı tabiat ile sulhtıran sapanca havuzlu bungalov ve aynı zamanda otel konforu sunan kuruluş anlayışıyla Sapanca Kibar Bungalov’da jakuzili bungalov, şömineli bungalov ve havuzlu bungalov rezervasyonu yapabilirsiniz.

Özellikle de doğağıl iç kucake olup şehrin kalabalığından bunalan kişilerin çoğunlukla tercih ettiği Sapanca bungalov evleri her sezon tatil düşünceı sapanca kiralık bungalov yapanlar sinein ilk tam gelmektedir. Geniş hayat yerı sunan bu evler kalaba aileler sinein […]

Sapanca Eş Parkı: Sapanca sapanca jakuzili bungalov merkezine doğru bir konumda mevcut bu otopark, sapanca şömineli bungalov çocuklar karınin entrika alanları, salıncaklar ve yeşil alanlar sunar. Aileler burada piknik yapabilir ve çocuklarınızın enerjisini atmasına yardımcı olur.

Sapanca sapanca tatil Gölü’ne yaklaşan konumda bulunan Kartepe, Kocaeli’ne bağlı bir iskân merkezi olsa da Sapanca seyahatinizde ulaşabileceğiniz bir konumda bulunur.

Report this wiki page